Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/anavdesi/public_html/onefiveent/www/includes/menu.inc).

billig-isolering

Bio

Vi koncentrerer os om, at opspore 3 gode gratis holbæk isoleringsfirma tilbud på f.ex. energiisolering af bolig, hulmursisolering, teknisk isolering eller isoleringstjek. Vi sætter den indsendte opgave i udbud ved vores energiske fagpartnere i Holbæk. Sæt gang i dine boligforbedringer allerede i dag, vi tilbyder at lokalisere op til tre fuldkommen uforpligtende billige isoleringstilbud

DOE definerer en netto-nul energi eller "nul energi", der bygger som "en energieffektiv bygning, hvor den faktiske årlige leverede energi på energikilde er mindre end eller lig med den vedvarende eksporterede energi på stedet." [1] Og et hjem fra Zero Energy Ready er "et højtydende hjem, der er så energieffektivt, at et vedvarende energisystem kan kompensere hele eller det meste af det årlige energiforbrug."[2] Så en ZERH er en bygning, der har maksimeret sin energieffektivitet og har potentialet til tilbud at være et NZE hjem, hvis vedvarende energikilder tilføjes. Det er definitionerne, men hvordan de er bygget, og hvilke produkter der bruges til at opfylde disse standarder, er op til bygherren. Hvor målet er NZE eller ZERH, er isolering og luftforseglingsbeslutninger afgørende. Dette rejser spørgsmålet: Hvilken isolering er den rigtige til at opfylde disse strenge præstationsmål?

Isolering Anvendes i High Performance Homes

DOE opretholder en liste over mange hjem rundt om i landet, der opfylder sin ZERH standard. Denne liste indeholder også mange detaljer om, hvordan boliger opfylder målet, herunder både de anvendte produkter og praksis. Ved at gennemgå casestudierne for at se, hvilke isoleringsmuligheder der er anvendt, vil du opdage, at boliger bruger glasfiber (både batts og blæst), sprayskum, cellulose, isolerede paneler eller en kombination af flere isoleringstyper. Tilpasningen ZERH i Genève, IL er et eksempel, hvor en kombination af isoleringstyper blev brugt; blæst fiber glasisolering er i væggene og cellulose findes på loftet. Med denne isolationspakke har 4,798 sq. Boligt opnået en HERS-score på 30 (uden solpaneler) og gennemsnitlig en DKK 84 månedlig energiregning. Det lyder ganske godt, ikke?

Der er også eksempler på Zero Energy Ready Homes isoleret med bare glasfiber. Hale Plan hjem i Denver, CO er 3.560 sqft, har en HERS score på 41 (uden solpaneler) og har en forventet årlig nytteomkostning på DKK 1.146. Dette hjem er isoleret med R-36 indblæset glasfiber i væggene, R-50 indstøbt glasfiber på loftet og R-19 glasfiberbatt i kældervæggene.

Hele husmetoden

Over de 77 boliger i deres database findes der mange variationer af isolering og lufttætning. Så er der en bedste type isolering til brug i et NZE hjem eller en ZERH? Datasættet angiver, at flere isoleringstyper kan bruges til at bygge disse ZERH-huse. Den eneste konstant er behovet for at tage en helhedssystem tilgang. Denne tilgang er afgørende for at opbygge et NZE-hjem eller et ZERH-hjem, fordi det anser et hjem for at være sammensat af uafhængige systemer, der påvirker hinandens ydeevne og prioriterer maksimering af energieffektivitet. Så hvis du hører nogen, der siger, hvordan du skal bruge et bestemt isoleringsprodukt for at nå højtydende mål, uanset om dette mål er NZE, ZERH eller bare en lav HERS-score, bør du overveje disse påstande og evaluere de foreliggende beviser til støtte for dem .

 

Menu